Den otevřených dveří Spektra ve středu 6.řijna

[27.9.2010] Ve středu 6. října pořádá Spektrum Den otevřených dvěří. Všichni jste srdečně zváni.

    Srdečně zveme širokou veřejnost na Den otevřených dveří Spektra – centra primární prevence a drogových služeb, který se koná ve středu 6. října 2010 od 9:00 – 17:00 hodin v prostorách Kontaktního centra Spektrum, Žižkova 8, Žďár nad Sázavou (pod kinem, vedle šermířů Flamberg).

    V rámci Dne otevřených dveří je možné se seznámit s prostory Kontaktního centra a pohovořit s pracovníky o všech třech programech Spektra, jimiž jsou:

  • Centrum primární prevence
  • Kontaktní centrum
  • Terénní program


    Využíjte této, zřejmě již poslední, možnosti navštívit prostory Kontaktního centra. Po novém roce bychom se již měli stěhovat do jiných prostor, a to z důvodu, že ty stávající jsou již delší dobu nevhodné pro realizované služby.

    Den otevřených dveří se koná u příležitosti II. ročníku Týdne sociálních služeb, který vyhlašuje Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR a Ministerstvo práce a sociálních věcí.
    V České republice působí více než 2000 poskytovatelů sociálních služeb. Sociální služby se v jakékoli podobě dotýkají životů každého z nás. Sociální služby jsou poskytované seniorům, osobám se zdravotním postižením, osobám, které jsou ohroženy sociálním vyloučením apod. V České republice pracuje v sociálních službách desetitisíce zaměstnanců, služby jsou poskytovány řádově statisícům uživatelů.


Těšíme se na Vaši návštěvu.

Odborný tým pracovníků Spektra.