Konference Prevence rizikového chování v Praze

[29.11.2010] Lektorky centra primární prevence se zúčastnily konference Prevence rizikového chování v Praze

Dne 8. a 9. listopadu 2010 se lektorky Spektra – Centra primární prevence zúčastnily  již sedmého ročníku Mezinárodní konference primární prevence rizikového chování tentokrát s názvem  Vzdělání a profesionalita v primární prevenci.
     Na Magistrátu  hlavního města Prahy si lektorky vyslechly několik zajímavých přednášek a workshopů na různá témata. Letošním ústředním tématem konference byla identita preventivního pracovníka, co by měl umět, znát a jak by se měl chovat. K tomu  patří normy, kritéria kvality vzdělání, kvality práce, etické aspekty, atd. Součástí pestrého programu byl i křest knihy Primární prevence rizikového chování ve školství, jejíž autory jsou Michal Miovský, Lenka Skácelová, Jana Zapletalová a Petr Novák. I tento ročník konference byl pro lektorky primární prevence velkým přínosem a inspirací pro další práci.

Fotografie ze křtu knihy jsou ve fotogalerii.

Webové stránky konference.