Spektrum na Festivalu sociálních služeb

[3.5.2011] Spektrum - centrum primární prevence a drogových služeb se bude prezentovat na Festivalu sociálních služeb ve Žďáře nad Sázavou.

    Pracovníci Spektra – centra primární prevence a drogových služeb se dne 5. května 2011 zúčastní Festivalu sociálních služeb ve Žďáře nad Sázavou, který pořádá město Žďár nad Sázavou spolu s příspěvkovou organizací Sociální služby města Žďáru nad Sázavou v prostorách Domu kultury.
    Na Festivalu se představí široká škála sociálních služeb z regionu okresu Žďár nad Sázavou. Spektrum – centrum primární prevence a drogových služeb, jehož zřizovatelem je Kolpingova díla ČR, o.s, nabídne návštěvníkům přehled svých programů a činností v oblasti primární prevence a v oblasti drogových služeb. Vedoucí kontaktní hocentra Mgr. Josef Soukal se také zapojí do workshopu pro veřejnost „Proč malé (velké) děti zlobí… jak na to…?“
    Do plánované akce se kromě Spektra zapojí také další zařízení Kolpingova díla ČR, o.s. a sice Rodinné centrum Srdíčko. Naše laktační poradkyně Mgr. Kateřina Bukáčková vystoupí se přednáškou „Kojení jako forma komunikace“. Dalším zařízením Kolpingova díla, jež se festivalu zúčastní, bude Terapeutická komunita pro drogové uživatele v Sejřku.