Festival pod Zelenou horou s účastí Spektra

[12.7.2011] Pracovníci Spektra zajišťovali na festivalu Pod Zelenou horou program pro děti, prodej keramiky a seznamovali zájemce s nabídkou služeb zařízení.

    Již druhým rokem se Spektrum - centrum primární prevence a drogových služeb zapojilo do pořádání festivalu Pod Zelenou horou, který pořádá kulturní centrum Batyskaf.

    Oproti loňskému deštivému počasí převládalo na festivalo sluneční počasí, a tak byly nachystané aktivity využívány v daleko větším rozsahu. Nejvíce děti zaujal nafukovací skákací hrad a kreslení do předem připravených šablon pastelkami a fixami. Děti také pro hru využívaly prolézací tunely, obruče či chůdy.

    Nejen rodiče, ale i další návštěvníci festivalu si mohli zakoupit keramiku z terapeutické komunity v Sejřku, jež také spadá pod Kolpingovo dílo ČR či si odnést informace a letáky o službách Spektra či terapeutické komunity v Sejřku.

    Fotky z akce jsou ve fotogalerii.

    Dalším festivalem kterého se aktivně zúčastníme bude Šatlavafest, který se uskuteční v pátek 22. a v sobotu 23.července 2011. Zde navíc bude probíhat i Terénní program Kontaktního centra. Přijměte naše pozvání i na tuto akci.