Veletrh sociálních služeb v Havlíčkově Brodě 2.10.2013

[1.10.2013] Spektrum – Centrum primární prevence a drogových služeb se zúčastní Veletrhu sociálních služeb v Havlíčkové Brodě.

    Akce, které se zúčastní přes 40 vystavovatelů, navazuje na předchozí ročníky a pětiletou tradici výstav kompenzačních pomůcek pro sluchově, zrakově a tělesně postižené a město ji pořádá ve spolupráci s Centrem pro zdravotně postižené kraje Vysočina a Sjednocenou organizací nevidomých a slabozrakých.

   Pro širokou veřejnost budou připraveny např. ukázky výcviku vodících psů (11.00 a 13.00), poradenství týkající se zdravé výživy, měření krevního tlaku zdarma či prezentace nejrůznějších pomůcek pro zdravotně postižené, které jim usnadňují běžný život.
Návštěvníci si budou moci zakoupit výrobky klientů, např. keramiku, mýdla, diáře či svíčky za veletržní ceny.

   Cílem veletrhu je představit stávajícím a potenciálním klientům i veřejnosti spektrum možností, které nabízejí poskytovatelé nejrůznějších sociálních služeb i výrobci a prodejci kompenzačních pomůcek, léčiv, potravinových doplňků, atd.

   Veletrh je součástí projektu „Implementace a vyhodnocování Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb ve městě Havlíčkův Brod“, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
 

Pozvánka na veletrh